WG572E - Fryrësi i baterisë Worx - 1WG572E - Fryrësi i baterisë
  • I ri
  • Out-of-Stock
599,00 EUR
E2 MONO - Quadro elettrico per elettropompa monofase
  • I ri
  • Out-of-Stock
E2 TRI - Paneli elektrik për pompat elektrike trefazore
  • I ri
  • Out-of-Stock
2802-20 - Presa rubinetto Profi-System
  • I ri
  • Out-of-Stock
3,49 EUR
901552500 - Braciere per stufa a pellet 11 Kw
  • I ri
  • Out-of-Stock
55,51 EUR

Siguria e pagesave

E platformës për menaxhimin e sigurtë në internet pagesat e Lëndinë Dyqan është plotësisht i drejtuar nga një prej forumeve më të acquirers e pagesës transaksionet me kartelë në Itali, GestPay (Bancasella). Gestpay ka një përvojë të gjatë në drejtim të sigurimit të transaksioneve dhe siguron që të saj tregtarëve dhe klientëve të tyre (mbajtësit e kartës) më të lartë të sigurisë në dispozicion sot në fushën e shitjen në distancë. Në veçanti, platforma Gestpay vepron në përputhje të plotë (pajtim) në vijim standardet e sigurisë:

CVV (KARTË VERIFIKIMIN VLERË)

Ky kod është e shtypur në kartat e kreditit dhe është përdorur si një element shtesë sigurie për transaksionet CNP (Konsumatorit që Nuk është i Pranishëm) në përgjithësi, për këtë arsye, në të transaksioneve të llojit të e-commerce dhe MOTO (Mail Urdhër – Telefonike Qëllim). Përdorimi i këtij sigurisë kod ka për qëllim të sigurojë që personi i cili është duke bërë një blerje është në posedim të kartës së kreditit. Në kartat VISA dhe MASTERCARD, e CVV është e shtypur në anën e pasme të kartës së kreditit (3 shifror). Në AMERICAN EXPRESS letra, CVV është e shtypur në pjesën e përparme të kartës së kreditit mbi kodin e kartës (4 shifror).

3DSECURE (VERIFIED BY VISA - MASTERCARD SECURE CODE)

Ky kod përbëhet nga një "password" se karta e kreditit mbajtësi duhet të tregojë në të kërkesën e internetit e tregtar nga i cili ju jeni duke bërë një blerje. Ju përdorni vetëm për eCommerce transaksionet dhe është një element shtesë sigurie për të CVV. Mbajtësi duhet të tregojnë të njëjtën gjë "password" që ai e ka mbajtur në kohën e tij në faqen e internetit të bankës që e ka lëshuar kartë krediti (banka emetuesit). Kjo është mënyra e vetme e transaksionit mund të konsiderohet i sigurt, ashtu siç është supozuar se vetëm me të vërtetë e kartës së kreditit mbajtësi i njohurisë së. E 3DSsecure vlen edhe për kartelat VISA dhe MASTERCARD.

PCI DSS (PAGESA ME KARTË INDUSTRISË – SIGURINË E TË DHËNAVE STANDARD)

Ky simbol identifikon më të rëndësishme "në tërë botën standarde të sigurisë" për kompanitë që përdorin në çdo mënyrë, informacion në lidhje me kartelat (karta krediti, debiti, të para-paguar karta, etj.). Ky standard është i qeverisur nga PCI Standard të Sigurisë të Këshillit, e cila në thelb është përgjegjës për mbikëqyrjen dhe kontrollin e menaxhimit të të dhënave që kanë të bëjnë me pagesa me kartë nga disa pjesë të gjitha palët e interesuara (bankat, tregtarët, ndërmjetësuesve), në mënyrë për të zvogëluar ndodhjen e transaksioneve mashtruese. Të gjitha palët e interesuara janë objekt i një vjetor të auditimit të mbikqyrjes nga ana e një organizëm i QSA (të Kualifikuar të Sigurisë Assessor).