WG572E - Fryrësi i baterisë Worx - 1WG572E - Fryrësi i baterisë
 • I ri
 • Out-of-Stock
599,00 EUR
E2 MONO - Quadro elettrico per elettropompa monofase
 • I ri
 • Out-of-Stock
E2 TRI - Paneli elektrik për pompat elektrike trefazore
 • I ri
 • Out-of-Stock
2802-20 - Presa rubinetto Profi-System
 • I ri
 • Out-of-Stock
3,49 EUR
901552500 - Braciere per stufa a pellet 11 Kw
 • I ri
 • Out-of-Stock
55,51 EUR
 • I ri
  WG572E - Fryrësi i baterisë
  WG572E - Fryrësi i baterisë
  WG572E - Fryrësi i baterisë
  WG572E - Fryrësi i baterisë

  WG572E - Fryrësi i baterisë

  Review (0)
  599,00 EUR
  Tax Included
  Out-of-Stock

  E kompletuar me bateri dhe karikues.

  Quantity :
  No Product available
  • Politiche per la sicurezzaPolitiche per la sicurezza(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioniPolitiche per le spedizioni(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resiPolitiche per i resi(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Fryrësi Worx WG572E prodhon një fluks ajri deri në 1360 metra kub në orë dhe një shpejtësi ajri deri në 240 km/h, i mundësuar nga burimi inovativ i energjisë i lëvizshëm Base Camp që fuqizon ventilatorin, ngarkon të 4 bateritë dhe është i këmbyeshëm me fuqizoni çdo mjet Worx 80 V.

  Motori pa furça i jep fryrësit me fletë pa tela fuqi të ngjashme me benzinën, kohë më të gjatë funksionimi dhe jetëgjatësi më të madhe të baterisë.

  Dizajni i fuqishëm por i lehtë e bën atë mjetin e përsosur për pastrimin e shpejtë të hapësirave të mëdha.

  Worx
  WG572E

  Të dhënat

  Shpejtësia e ajrit (Km / orë)
  Lloji i Baterisë
  litium
  Tensioni i baterisë (volt)
  20
  Fuqia e baterisë (Ah)
  4

  Referencat specifike

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  WG572E - Fryrësi i baterisë
  WG572E - Fryrësi i baterisë Worx - 1

  WG572E - Fryrësi i baterisë

  599,00 EUR
  Tax Included