• Out-of-Stock
Lëndinë KLASIKE
search
  • Lëndinë KLASIKE
  • Lëndinë KLASIKE
  • Lëndinë KLASIKE
  • Lëndinë KLASIKE

Lëndinë KLASIKE

11,50 EUR
me TVSH

Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.

Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

Sasia
Out-of-Stock

  Politiche per la sicurezza

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per le spedizioni

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per i resi

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

Përzierje e Festuca Arundinacea dhe Poa Pratense

Dhe' lëndinë klasik të përshtatshme për përdorim rezidencial, në të butë të zonës.
Mund të ju janë përdorur për ndërtimin e objekte sportive është jo-profesionale.
Duke u llojin e lëndinë më gjerësisht prodhuar rezulton të jetë më ekonomike, ndërsa duke u qëndrueshme dhe të këndshme për syrin.

Ky lloj i lëndinë është shumë rezistent ndaj variacionet e temperaturës.
Ajo ka një rezistencë të mirë të ftohtë Në klimat e ftohta, me temperaturat minimale përgjithmonë nën zero, kanë tendencë të kthehet të verdhë, edhe në tërësinë e saj mbetet e gjelbër.
Rezistenca ndaj nxehtësisë është më e mirë në mesin e lloje me gjelbërim të përjetshëm.

Ajo ka një të shkëlqyer rezistenca ndaj ndikimit
Shumë i mirë në kontekstin e lloje me gjelbërim të përjetshëm.

Ajo ka një rezistencë të mirë në hije
Toleron situata e gjysmë-hije, pasi ajo nuk është krejtësisht e errët.

Të ulur në një lartësi midis 4 dhe 5 cm. Nuk toleron shkurtime nën 3.5 cm. Prerë mund të jetë bërë me mower blades helical apo rrotullues.

Festuca Arundinacea e Poa

Të dhënat

Festuca arundinacea (%)
90
Poa pratense (%)
10
Rezistenca ndaj të ftohtit
mesme e lartë
Rezistenca ndaj nxehtësisë
mesatare
Rezistenca e shkeljes
mesatare
Rezistenca ndaj hijes
mesatare
Rezistenca ndaj thatësirës
mesatare
Rezistenca ndaj kripës
mesme e ulët
Speciet
mikrotermë
Përshtypjet (0)
No customer reviews for the moment.