• Out-of-Stock
40 metra katror lëndinë gati në rrotulla
search
  • 40 metra katror lëndinë gati në rrotulla
  • 40 metra katror lëndinë gati në rrotulla
  • 40 metra katror lëndinë gati në rrotulla
  • 40 metra katror lëndinë gati në rrotulla

40 metra katror lëndinë gati në rrotulla

355,00 EUR
me TVSH

ÇMIMI P VATRFSHIR TVSH-N DHE TRANSPORTIN

Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense

Paleta 40 m2 , 80 role

Sasia
Out-of-Stock

  Politiche per la sicurezza

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per le spedizioni

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per i resi

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

Lëndinë e mbështjellë me bar të vërtetë e marrë nga një përzierje prej 90% e fescue arundinacea dhe 10% e poa pratense.

Isshtë lëndina më klasike angleze. Me gjelbërim të përjetshëm dhe rezistent ndaj shkeljes dhe hijes.

Vendosur në tokë do të jetë e mjaftueshme për të ujitur atë dhe lëndina do të fundos rrënjët e saj në tokë.

Merrni lehtë rrënjë për shkak të një sistemi rrënjor të dendur. Për disa ditë do të përfundojë rrënjosja e tij dhe do të keni një lëndinë të trashë dhe të dendur të barit.

Instalimi është i thjeshtë dhe i menjëhershëm.

Kjo zgjidhje e shitjes së paletave prej 40 m sq është krijuar për ata që duan të blejnë lëndina të mbështjellura shpejt dhe me lehtësi.

NB Dorëzimi bëhet mesatarisht në 5/6 ditë nga porosia dhe 24 orë nga mbledhja, me njoftim nga zyra jonë e dorëzimit.

40MQPRTARTL

Të dhënat

Festuca arundinacea (%)
90
Poa pratense (%)
10
Numri i clods
80
Trashësia e tufës (cm)
1.5 - 2
Madhësia e mpiksjes (cm)
125x40
Mirëmbajtja
mesatare
Rezistenca ndaj të ftohtit
mesme e lartë
Rezistenca ndaj nxehtësisë
mesatare
Rezistenca e shkeljes
mesatare
Rezistenca ndaj hijes
mesatare
Rezistenca ndaj thatësirës
mesatare
Rezistenca ndaj kripës
mesme e ulët
Rajonet e rekomanduara
Veneto
Speciet
mikrotermë
Përshtypjet (0)
No customer reviews for the moment.