• Out-of-Stock
H 5 - panel i kopshtit të varur 5 cm
search
  • H 5 - panel i kopshtit të varur 5 cm
  • H 5 - panel i kopshtit të varur 5 cm

H 5 - panel i kopshtit të varur 5 cm

5,37 EUR
me TVSH

Tre pjesë mbulojnë 1 m2 sipërfaqe.

Sasia
Out-of-Stock

  Politiche per la sicurezza

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per le spedizioni

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per i resi

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

Panelet inovative 50 mm janë krijuar për një përdorim të trefishtë, në fakt, përveç zgjidhjes së hapësirave të zvarritura të ventiluara dhe mbrojtjes së hidroizolimit të mureve kundër tokës, gjithashtu është propozuar të përdoret në ndërtimin e kopshteve të varura.

Paneli i kopshteve të çatisë është një mjet efektiv që ju lejon të përmirësoni mirëqenien mjedisore në qytetet tona si:

  • Ajo sjell përfitime klimatike
  • Ai favorizon një kontribut të dobishëm në rregullimin e ujit pasi grumbullon, ruan dhe e kthen ujin në mjedis në një përqindje të zvogëluar
  • Redukton ndotjen e zhurmës nga jashtë
  • Përmirëson aspektin vizual të qyteteve tona, duke u bërë gjithnjë e më i zymtë nga përdorimi i tepërt i betonit

Për më tepër, me panelin e kopshtit të çatisë, kostot e mirëmbajtjes zvogëlohen ndjeshëm pasi e gjithë çatia mbrohet nga rrezet e diellit direkte, moti i keq dhe ndryshimet e temperaturës të shkaktuara nga ndryshimet sezonale, duke rritur kështu jetëgjatësinë e çatisë vetë dhe duke siguruar mbrojtje të jashtëzakonshme termike.

Instalimi i modulit modì

Paneli i kopshtit të çatisë është EKOLOGJIK, sepse është bërë me plastikë të ricikluar.

Ajo ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, dhe vendos shpejt shpejt falë sistemit të thjeshtë dhe funksional të fiksimit (një punëtor i pa kualifikuar mund të shtrijë mbi 80 m2 / orë).

Garanton mbrojtje shumë të lartë hidroizoluese falë rregullimit të kompensimit të këmbëve të panelit, të cilat kanë një sipërfaqe mbështetëse të qetë, të ngritur, rrethore dhe të rrumbullakosur.

Shumë PRAKTIKE sepse lejon kalimin e tubave në zgavrën e zbrazët midis hidroizolimit dhe tokës.

Lejon kullimin e Lartë të ujit të shiut falë numrit të vrimave që lejon evakuimin adekuat të ujit të rrjedhshëm.

Diametri i përshtatshëm i vrimave parandalon kalimin e rrënjëve nën panel.

Forca e saj e ngurtë kompresive e mbi 10,000 kg / m2 lejon panelin e kopshtit të çatisë të rezistojë edhe ngarkesa të rënda të thata (ngarkesa të vogla me rrota, mini ekskavatorë, etj.), Duke vepruar si një ndarës i ngarkesës dhe stabilizues i tokës më lart.

Rezervuarët me ujë të efektshëm lejojnë që bimët të furnizohen vazhdimisht, duke i lejuar ato të rriten pa probleme.

Paneli kopsht i varur është i Përjetshëm që ka aftësinë të mos ndryshojë me kalimin e kohës, nëse sulmohet nga myku dhe bakteret, dhe nga agjentët kimikë siç janë plehrat.

ISSHT V VERSATILE sepse lejon të funksionojë edhe në çatitë me prirje të konsiderueshme mbi 15%, duke e pozicionuar montimin e rrugës në panelin e kopshtit të çatisë në mënyrë që të jetë në gjendje të ruajë tokën.

Ajo dëshmon të jetë efikase falë llojit të veçantë të bashkimit, ajo përkryer ndjek substratin me prirje të ndryshme, madje edhe të lakuar.

Shapedshtë me lehtësi në formë me një sharrë apo rrotë disku.

H 5

Të dhënat

Lartësia (cm)
58
Gjerësia (cm)
58
Thellësia (cm)
5

Shkarkime

Broshura e kopshtit të çatisë

Broshura e paneleve të kopshtit të çatisë Plastics 3F.

Shkarkime (751.6KB)

Specifikimet e kopshtit të

Përshkrimi i specifikimeve për instalimin e paneleve të kopshtit të çatisë. I dobishëm për instaluesit për kuota.

Shkarkime (3.68MB)
Përshtypjet (0)
No customer reviews for the moment.