• Out-of-Stock
WA3775 - Furnizimi me energji elektrike për bazën Landroid
search
  • WA3775 - Furnizimi me energji elektrike për bazën Landroid
  • WA3775 - Furnizimi me energji elektrike për bazën Landroid
  • WA3775 - Furnizimi me energji elektrike për bazën Landroid

WA3775 - Furnizimi me energji elektrike për bazën Landroid

56,44 EUR
me TVSH

Zëvendësim për Worx WR147E dhe WR147.1.

Sasia
Out-of-Stock

  Politiche per la sicurezza

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per le spedizioni

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Politiche per i resi

(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

I përshtatshëm për modelet robotike të kositësit të lëndinës Worx Landroid WR147E dhe WR147.1.

Lidhja mashkullore dhe priza schuko.

WA3775

Të dhënat

Lloji i sulmit
mashkull
Fuqia (Watt)
Tensioni i daljes (volt)

Referencat specifike

mpn
XR50041289
Përshtypjet (0)
No customer reviews for the moment.